OFERTE DE CAZARE 

HOSTEL WATERLAND

Descriere spațiu cazare: Hostelul este amplasat pe faleza Dunării, în zona Palatului Navigației, la 5 minute de gară și de centrul orașului.

Vă punem la dispoziție 100 de camere cu câte 4 paturi, bucătărie pe fiecare nivel, grupuri sanitare pe hol; toate camerele au vedere la Dunăre.

Tarife:

Camera 4 Paturi / 4 Persoane- 90 RON / Noapte

Loc în camera de 4 locuri / 1 Persoane- 22 RON / Noapte

Info & contact: HOSTEL WATERLAND

CASA MARIO

Descriere spațiu cazare: Camere cu băi proprii, sală de mese, acces la bucătărie, televizor, internet gratuit, parcare ,foișor, masă de tenis, situată la drum principal, la 5 minute de centrul orașului.

Tarife: 80 RON/ noapte/ cameră dublă.

Info & contact: Casa Mario

CASA ȘTEFAN

Descriere spațiu cazare: Casa Ștefan, este situată în Piața Centrală a orașului, la câteva minute de cele mai multe puncte de interes ale orașului Galați.

Casa Ștefan dispune de curte interioară cu terasă și parcare. Toate camerele sunt amenajate cu bun gust și sunt dotate cu internet wireless, televiziune prin cablu, televizoare LCD, mobilier modern, baie proprie, încălzire centrală, minibar.

Tarife: 100 RON/ noapte/ cameră dublă.

Info & contact: Casa Ștefan

HOTEL ALEX GALAȚI

Descriere spațiu cazare: Hotelul Alex *** , situat în centrul orașului Galați, foarte aproape de Faleza Dunării (150 m), este o unitate de cazare care se adresează în principal oamenilor de afaceri și nu numai, dispunând de camere duble king, camere twin, o camera single și o suită (apartament) .

 

Info & contact: HOTEL ALEX GALAȚI

HOTEL DANUBE STARS

Descriere spațiu cazare: Situat ultracentral – în Piața Domnească, fiind un adevarat simbol al orașului, cu cea mai lungă tradiție în ospitalitate, Hotelul Danube Stars oferă servicii de cazare complexe pentru călătorii aflați în tranzit sau în interes de afaceri. Hotelul dispune de camere premium cu un confort standard de 3*, deține un restaurant cochet cu terasă, ce oferă bucate tradiționale din gama slow-food.

Info & contact: HOTEL DANUBE STARS

HOTEL GALAȚI CENTRUM

Descriere spațiu cazare:

Hotel Galați Centrum, situat ultracentral este unul din principalele puncte de referință ale orașului, fiind o locație extrem de apreciată de clienții care călătoresc în interes de afaceri.

Hotel Galați Centrum este unicul hotel de la km 0 al orașului, situat în imediata apropiere de Parcul Mihai Eminescu, Primărie, Prefectura Județului Galați, Universitatea „Dunărea de Jos”, Teatrul Dramatic Fani Tardini. Faleza Dunării se află la doar 3 minute de mers pe jos, tot în zonă fiind localizate și Biserica Fortificată Precista și Palatul Navigației.

 

Info & contact: HOTEL GALAȚI CENTRUM