1. Conf. Univ. Dr. Mihaela Moisei  

Este licențiată în stomatologie promoția 1994 la Universitatea de medicină și Farmacie Tg.Mureș , medic primar stomatologie generală 2002, competență implantologie 2005, master managementul serviiciilor de sanatate 2012,doctor în medicină 2014, medic specialist parodontologie 2015.

Activează ca și cadru didactic la specialitățile parodontologie și managementul în medicina dentară fiind conferențiar din anul 2016 la Departamentul de Medicină Dentară al Facultății de Medicină şi Farmacie, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi .

Este membru în comitetele de organizare și științifice la congrese naționale și internaționale, membru în Societatea de Parodontologie,Societatea Română de Reabilitare orală și UNAS. A participat la cinci proiecte de cercetare ,conducand unul dintre ele.

Activitatea științifică s-a canalizat pe mai multe direcții. Este autor a 2 cărți de specialitate ,un capitol de carte, autor și coautor de lucrări științifice publicate în reviste de specialitate B+,ISI. A susținut prelegeri  la congrese naționale și internaționale . A coordonat lucrări de licență și lucrări științifice ale studenților, unele premiate la manifestari de profil.

2. Dr. Viorica Buta

Licențiata în Medicină Dentară a Universității „Gr. T. POPA” din Iași în anul 2009, dr. BUTA pleacă în 2011 la Paris, unde urmează Diploma Universitară Europeană în Endodontologie a Universității Paris Sorbonne 7.
Încă din 2011 își consacră activitatea exclusiv în Endodonție.
În prezent are o activitate clinică atât în Franța, cât și în România.
În timpul liber e pasionată de muzică clasică, neuroștiință și drumeții în natură.

3. Conferențiar Universitar Dr. Andrei Alexandru Iliescu

  • Medic dentist;
  • Medic Primar Chirurgie Dento-Alveolară- UMF Craiova
  • Studii:
    UMF Victor Babeș, Timișoara, Doctor în stiințe medicale
  • Stagii de Pregătire:
    Competență implantologie, Master Endodonție